Politiikka

UUTISIA JA AIHEITA

Puoluekokous

Puoluekokous

Jussi Halla-ahon puhe perussuomalaisten puoluekokouksessa 8.8.2015

VAARAN VUODET

VAARAN VUODET

Suomalaisen äänestäjän kannalta keskustan Juha Sipilän esiintyminen Ylen puheenjohtajatentissä torstaina 09.04. oli erinomainen asia, sillä Sipilän esiintyminen oli kuin palaamista 30 vuotta taaksepäin, kylmän sodan aikoihin.

Todellisuus saamelaispolitiikassa

Kun lukee saamelaiskäräjien puheenjohtajan blogi- ja muita kirjoituksia, ei voi muuta kuin todeta, etteivät ne kerro saamelaiskäräjien politiikan todellisesta tilasta ja tavoitteista juuri mitään uutta.

PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

EDUSKUNNAN NAPINPAINAJAT
Maailmalla tapahtuu, mutta Suomessa kansanedustajat ovat hiljaa! Maahanmuuton arvostelijat on hiljennetty ja samalla Supo ilmoittaa arviolta neljänkymmenen henkilön lähteneen Suomesta taistelemaan Syyriaan tai Irakiin Isisin joukkoihin.

PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

USA JA SUOMALAISTEN POLITIIKKOJEN HEIKKO HISTORIAN TUNTEMUS
Vuoden 1944 ratkaisutaistelut Suomen osalta käytiin Neuvostoliittoa ja sen liittolaisia vastaan 70 vuotta sitten. Neuvostoliiton liittolaisia olivat USA ja Yhdistynyt Kuningaskunta.

UUDEN EDUSKUNNAN VALINTA

Äänestäjän ja kansalaisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää käydä äänestämässä. Vain änestämällä voi vaikuttaa! Eduskuntavaalien tulos ratkaisee suomalaisten tulevaisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

OIKEAN EHDOKKAAN VALINTA

Valintansa tehneet suomalaiset ovat äänestäneet jo ennakkoon, ainoastaan vaalipäivään ovat äänestämisen jättäneet epätietoiset ihmiset ja perinteisesti viime hetkellä äänestäneet. Aseluvanhaltijoiden ehdoton suosikki on..

PARLAMENTTIVAALIEN MERKITYS

EU- ja eurokriittisten edustajien valinta merkitsee kansalaisille mahdollisuutta vaikuttaa oman elämänsä valintoihin. Kansalaiset joiden käsitys Suomen itsenäisyyden merkityksestä muuttuvassa maailmassa on rajoittunut tai kielteinen, tulee äänestämään vanhojen puolueiden edustajia, joiden tavoite on liittovaltio.

ENNAKKOÄÄNESTYS PARLAMENTTIVAALEISSA

Kansalainen ja aseluvan haltija, muista äänestäessäsi ne kansanedustajat ja puolueet, jotka äänestivät “kyllä” 2010 aselaille. Kokoomus, keskusta, sosiaalidemokraatit, vihreät ja osa vasemmistoliitosta halusivat Suomeen yhä tiukkenevan aselain.

EU PARLAMENTTIVAALIT

Kansalaisen kannalta on nyt mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä sellaisia edustajia, joiden tavoitteena on palauttaa EU:n jäsenvaltioille niiden omien parlamenttien päätäntävalta.

Sote

Sote

Teos, josta huonoinkaan hallitus ei voi olla ylpeä.

ARMOKUOLEMA

ARMOKUOLEMA

.. päästä meidät pahasta, virkamiehistä ja elämää ymmärtämättömistä politiikoista.