UUDEN EDUSKUNNAN VALINTA

Äänestäjän ja kansalaisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää käydä äänestämässä. Vain änestämällä voi vaikuttaa! Eduskuntavaalien tulos ratkaisee suomalaisten tulevaisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin. Liittovaltion kannattajat ajavat Suomen EU:n reservaatiksi, ilman taloudellisen toimeliaisuuden kasvua. Kansanedustajat ovat osoittaneet, että lupaukset vaalien alla eivät ole pitäneet. Taloudelle tuhoisa politiikka on johtanut Suomen ennen näkemättömään velkakierteeseen. Julkisen talouden suhde bruttokansantuotteeseen on Euroopan korkein.

Kansalaisena Sinun asiasi on tutustua Eduskuntaan äänestämäsi kansanedustajan toimiin, jotta et erehdy nyt äänestämään ainoastaan perinteisesti samaa puoluetta. Kansanedustajaa sitoo ainoastaan Suomen perustuslaki, ei ryhmäkuri! Haluatko Sinä Suomen edelleen velkaantuvan ja hyväksyvän vapaamatkustajille kaikki sosiaaliset edut, ilman työpanosta. Äänestäjänä Sinä valitset, haluatko vihreiden parasiittien toimivan Suomen edun vastaisesti Eduskunnassa. Luotatko vanhojen puolueiden kykyyn saada Suomi nousuun.

Aseluvanhaltija, kansalainen, muista äänestyskäyttäytyminen 2010 Eduskunnassa hallituksen esityksen HE 106/2009 äänestyksen yhteydessä. Demokratian tarkoitus on valvoa vallassa olevia ja vaikuttaa ääänestämisen kautta vallassa olevien vaihtamisella! Seuraa sivujamme aktiivisti!

NRA ry Hallitus