PUHEENJOHTAJAN KOLUMNI V

135

HIEMAN KIVAPUHETTA

On se vaan niin erinomaista, kun poliisilla on töitä, eli vakoilla kansalaisten puheita todella vanhaan stasilaiseen tapaan. Varsinaisten rikosten selvittämiseen jää nykyisillä resursseilla yhä vähemmän aikaa, mutta vihapuheen löytämiseksi ja esitutkinnan käynnistämiseksi aina löytyy resursseja. Vihapuheen erityisen omituiseksi tekee se tosiasia, että vihapuhetta ei ole juridisesti pystytty määrittelemään ja saattamaan asianmukaisesti lainsäädäntöön. Oikeusistuimet joutuvat ohjeistuksen pohjalta tuomitsemaan, vaikka eivät ymmärrä, minkä rikoslain pykälän mukaisesti tuomio on annettava! Käsitys riippumattomasta tuomioistuimesta on ainoastaan juhlapuheiden liturgiaa.

Kansan oikeustaju ei voi hyväksyä poliisin suorittamaa kyttäystä verkossa. Erityisesti huomiota on herättänyt se, että kohteena olleet poliitikot ovat järjestään olleet haittamaahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvasta puolueesta. Peruskoulun kasvatteina verkossa surffaavat kansalaiset, sekä “vihapuhetta” käyttävät edustavat Suomen kielen osaajina yleensä heikointa sosiaaliryhmää. Keskusteluryhmiin osallistuminen vie kansalaisen helposti paljastamaan itsestään liikaa ja erityisesti Facebook on erittäin vaarallinen kanava, ainoastaan perustajalleen rahaa tahkoava! Sosiaalisen median käyttäjille on Kansalaisten Media muuttunut yhä merkittävämmiksi todellisen tiedon levittäjänä ja samalla se on kiihdyttänyt perinteisen paperimedian tuhoutumista epäluotettavana eliitin valheiden ja ns. virallisen mielipiteen levittäjänä!

Erityisen hyviä nimivalintoja on sellaisilla Kansalaisten Medioilla, kuten Oikea Media ja Vastavalkea. Oikea Media on nopeasti valtaamassa Uuden Suomen lukijoita, sillä US:n päätoimittaja Huusko on ns. yhden asian edustaja, eli ainoastaan eliitin kannalta myönteiset asiat esitetään ja poikkeavat mielipiteet halutaan vaieta. Henkilökohtaisesti olen ihmetellyt sitä, että erinomainen Jan Hurri on saanut jatkaa Taloussanomissa, sillä hänen ansiostaan moni lukee myös Ilta-Sanomien nettiversion. Ilta-Sanomien Ulla Appelsin on myös myönteinen ilmiö, muuten niin Sanoma Oy:n virallisen linjan ulkopuolisena päätoimittajana, että monilla lukijoilla saattaa aamukahvi mennä vahingossa henkitorveen!

Kivapuhetta on minun korvilleni sellainen, kun saan kuulla, että jälleen virheellisistä ja lain vastaisista perusteista käynnistetty aserikosoikeudenkäynti kaatuu jo syyttäjän ilmoitukseen, ei perusteita syyttää. Aserikokset ovat poliisille nykypäivää, sillä niitä tehtaillaan “kammioiden hämärissä” Riihimäellä ja esitutkinta käynnistetään aina paikkakunnan kannalta sopivassa poliisilaitoksessa. Veromaksajien rahojen tuhlaamisessa poliisi onnistuu erinomaisesti, sillä erityisesti starttiaseisiin liittyneet oikeudenkäynnit ovat olleet suorastaan farsseja. Esitutkinnan tueksi esitetään vääräksi tiedetty lausunto esineestä ja sen soveltuvuudesta ampuma-aseeksi, sekä syyllistytään valan nojalla väärän lausuman antamiseen, se vasta lienee “Kivapuhetta”. Väärä lausunto ei anna aihetta toimenpiteisiin jos se on tehty “virkavastuulla”! Suomessa olisi aika saada niin poliitikot kuin myös viranomaisetkin vastaamaan tekojensa seurauksista.

VALMISTAUTUMINEN VASTAVALLANKUMOUKSEEN

Euroopan kansat ovat joutuneet 1900 – luvulla useita kertoja alistumaan suurten sotien seurauksena vihollisen miehitykseen, mutta yksikään Euroopan kansoista ei ole joutunut kärsimään samalla tavalla kuin venäläiset. Bolshevikkien vallankaappaus 1917 on esitetty länsimaisessa lehdistössä ja Venäjällä tapahtuneeksi työläisten, sekä maaorjien tekemäksi vallankumoukseksi. Totuus Venäjän tapahtumista ja kansanmurhan toimeenpanijoista on valitettavasti täysin toinen, sillä kansanmurhan toimeenpanijat olivat kaikki Stalinia lukuun ottamatta etnisesti juutalaisia. Ukrainan nälänhädän Holomodor aikaan saaneet ja kansanmurhan toimeenpanijat olivat juutalaista uskontoa tunnustavia vallankumouksellisia. Erityisesti Lazar Kaganovits on jäänyt historiaan salaisen poliisin päällikkönä joka oli Vladislav Molotovin kanssa vastuussa miljoonien ukrainalaisten kuolemasta.

On hämmästyttävää, että Euroopassa historiallisista tosiasioista halutaan vaieta, vaikka 1919 – 1929 oli myös Saksa vähällä joutua kommunistien käsiin, Saksan onneksi kansallismieliset pystyivät estämään ensin asein, sitten parlamentaarisin keinoin kommunistien valtaan nousun. Espanjan sisällisota oli kommunistisen maailmanvallankumouksen kokeilukenttä, mutta epäonnistui, kiitos Italialle ja Saksalle. Kiinassa Mao Zedong otti vallan ja samalla jäi historiaan verisimpänä vallankumousjohtajana. Kommunismin tärkein ihmisiä viehättävä oppi, eli kateuden pohjalta voidaan surmata ja alistaa ahkerat ihmiset on viehättänyt aina väkivaltaa ihannoivia piirejä. Samalla tavalla ihmisiä viehättää Islamin oppi, sillä kyseessä on aina poliittinen Islam. On syytä muistaa Salman Rushdie ja “Saatanalliset Säkeet”!

II Maailmansodan voittajavaltioista Neuvostoliitto alisti valtaansa Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Saksan Itäiset alueet, sittemmin DDR, Tshekkoslovakian, Unkarin, Romanian, Bulgarian, Albanian ja Jugoslavian. USA alisti ja miehitti Saksan läntiset osat yhdessä Britannian, sekä Ranskan kanssa. Miehittäjänä USA jäi pysyvästi Saksaan. Neuvostoliiton kommunistisen järjestelmän kaatumisen jälkeisessä tilanteessa DDR:n järjestelmä luhistui ja Saksa yhdistyi, ollen edelleen tänä päivänä USA:n miehittämä. Neuvostoliitto kehitti yhdessä sosialististen maiden kanssa Varsovan Liiton, sotilasliiton USA:n johtaman Naton vastapainoksi. Varsovan Liitto kaatui Neuvostoliiton kadottua, joten merkittävä ryhmä maita pääsi eroon raskaasta poliittisesta ja sotilaallisesta taakasta.

USA:n johtama Nato on muuttunut puolustusliitosta Kylmän Sodan jälkeen USA:n hyökkäyssotia ja laajentumista tukevaksi sotilasliitoksi. Naton nimissä Serbian alueen pommitukset olivat kansainvälisen oikeuden vastaisia, puhumattakaan Aavikkomyrskystä Irakin hallintoa vastaan tai räikeimmillään operaatiot Libyan laillisen hallituksen kaatamiseksi. Syyriassa yritykset laillisen Assadin johtaman hallituksen kaatamiseksi ovat onneksi epäonnistuneet, johtuen Venäjän presidentin Vladimir Putinin päättäväisistä toimista. On hämmästyttävää, että Suomessa avoimesti liputetaan halua ryhtyä sotaan Venäjää vastaan, sillä muulla tavalla ei voi ymmärtää Nato-trollien toimintaa Puolustusvoimain piirissä.

Euroopan maissa on sisäinen turvallisuus vakavasti järkkynyt maahan tunkeutuneiden nuorten miesten invaasion kautta. On syntymässä kestämätön tilanne, kun samaan aikaan nähdään joka paikassa Venäjän trolleja tai “pieniä vihreitä miehiä”, kun Euroopan maissa on miljoonia asekuntoisia ja poliittista Islamia tunnustavia miehiä. Nato-trollit eivät näe poliittista islamia tunnustavia vaarana, sillä he ovat täällä sionisti George Soroksen ja USA:n laajentumispolitiikan vuoksi. Euroopan kansat tuhoutuvat, ellei vastavallankumousta aloiteta mahdollisimman pian! Laittomasti maahan tunkeutuneet on välittömästi internoitava.

Meidän eurooppalaisten olisi yhdessä noustava Ranskan Suuren Vallankumouksen innoittamina ja tuhottava ensimmäiseksi “Bastille” eli Komission päämaja Brysselissä. Pankkiirien Euroopasta poistuminen olisi estettävä ja heidät olisi saatettava kansantuomistuimien tuomittavaksi, kuten kaikki valtioiden hallituksissa olevat Euroopan Unionissa. Operaatioiden aloittaminen merkitsisi kansallisiin poliisiorganisaatioihin soluttautumista, sillä poliisi toimii aina vallassa olevien suojelijana. Mielenkiintoiseksi vallankumous muodostuisi silloin, kun sionistipankkiirit huomaavat olevansa voimattomia kansan raivon edessä. Suomi voi selviytyä ainoastaan olemalla mukana vaihtamassa takinkääntäjät kansansa puolesta toimijoihin! Usko asioiden paremmaksi muuttamisen mahdollisuuteen on tärkeä asia ihmiselle.

 

Runo K. Kurko

puheenjohtaja