PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

205

VALTAVIRTAMEDIA JA TOTUUS

Totuutta käsitteenä on hyvin vaikeaa, suorastaan mahdotonta määrittää, mutta eräänlainen hyvin sopiva määritelmä on kolmiteräinen tikari. On sinun totuutesi, minun totuuteni ja näiden välissä mahdollisesti absoluuttinen totuus. Valtamedian totuus on kansalaisten kannalta ollut ennen internet aikaa se ainoa oikea totuus. Sitä on saanut epäillä neljän seinän sisällä, mutta sitä ei ole saanut kyseenalaistaa. Euroopan Unioni on pyrkinyt jopa lainsäädännön keinoin rajoittamaan sosiaalisessa mediassa virallisen tiedottamisen epäilijöitä. Verkossa on yhä enenevässä määrin uusia tiedonlähteitä ja erityisen selkeästi erottuvat erilaiset ammattilaisten tekemät nettijulkaisut. Valtamedia ei kykene haastamaan Kansalaisten Mediaa, vaan joutuu käyttämään jopa viranomaisten apua sensuurin toteuttamiseksi.

Euroopassa lähes kaikki suurimmat sanomalehdet ovat samojen lehtitalojen omistamia ja uutiset ovat ainoastaan kopioita toisistaan. Mielipiteen muokkaus onnistuu parhaiten, kun samaa uutista tulee ulos toistona jokaisesta eri tuutista. Kansallisia TV yhtiöitä on kuviteltu itsenäisiksi, mutta esimerkiksi BBC on muuttunut kahdessakymmenessä vuodessa ainoastaan palvelemaan monikulttuurisuutta. Myös TV- elokuvat, vaikka kuvaisivat aikaa 50-luvulla, ovat todellisuudessa nykyisen monikulttuurisuuden saastuttamia. Britanniassa muutos on ollut järkyttävä, sillä monikulttuurisuuden nimissä on sallittu pedofiilien saalistaminen ja lasten raiskaamiset, sekä pitkäaikainen hyväksikäyttö. Jengiväkivaltaa ei ole tuomittu BBC:ssä, joten sen arvot ovat kaukana perusbritin arvoista! Ainoastaan sensaatiolehdet, keltainen lehdistö, saattaa Britanniassa tuoda “vahingossa” totuuden esiin!

Saksassa TV-yhtiöt ovat myös täydellisesti monikulttuurisuuden saastuttamia, mikä on selkeästi havaittavissa väkivaltaa vähättelevissä uutisoinneissa. Onneksi “Vihreät” ovat joutuneet Saksassa kovien tosiasioiden eteen ja vihreiden tulevaisuutta poliittisena toimijana leimaa katoaminen valheineen. Saksan lehdistössä on edelleen kriittisiä toimittajia joilla on halua kertoa totuus Angela Merkelin politiikasta. Valtavirtamedia on kuitenkin Saksassa ainoastaan USA:n toimien hyväksyjä, sillä Saksan pankit ovat täydellisesti riippuvaisia Goldman Sachsista ja median rahoitus tulee pankeista. Saksa on joutunut säätämään lakinsa USA:n voimakkaan painostuksen alaisena, joten Perustuslakituomioistuin ainoastaan tarkastaa hallituksen päätösten laillisuutta Saksan perustuslain kannalta. Vasemmisto on Saksassa perinteisesti vahva, mutta ei enää SDP!

Ruotsissa Bonnierin suvun hallitsemat tiedotusvälineet ovat tehokkaasti pimittäneet totuuden raiskauksista, vaikka “no go” alueet ovat todellisuutta tämän päivän Ruotsissa. Ulkomaisten mediatalojen lähettämät toimittajat ja tutkivat journalistit ovat joutuneet toteamaan, että Ruotsissa on alueita, jotka ovat jopa vaarallisempia kuin sotatoimittajan kokemukset kriisialueilla. Yhteiskunnan muuttuminen vieraaksi kantaväestölle on vaarallinen tie, sillä vauraan Ruotsin varat eivät enää riitä ylläpitämään kasvavaa rinnakkaista yhteiskuntaa. Ruotsissa oikeisto on ohittanut perinteisen vasemmiston vasemmalta pyrkiessään tuhoamaan kulttuurista rikkaan valtion. Erityisesti on huomioitava maltillisen kokoomuksen Fredrik Reinfeldt ja Carl Bildt, todelliset kansanviholliset ja George Soroksen “oppipojat”!

Suomi on ajautunut valtavirtamedian ohjaamana Ruotsin tielle. Pääministerimme Juha Sipilä totesi tällä viikolla, että Suomi voisi hyvin ottaa lisää pakolaisia, vaikka 2015, vastoin Dublinin sopimusta Suomeen työnnettiin Ruotsin kautta yli 35.000 maahantunkeutujaa, ilman henkilöllisyyden tarkistamista ja palauttamista turvalliseen Ruotsiin. Epärehellinen tiedottaminen on Suomessa poliisilla arkipäivää, sillä poliisin johto on kulttuurimarxismin pahasti saastuttama. Erinomainen esimerkki on kouluissa tapahtuvat pahoinpitelyt ja niiden tutkinta. Kantaväestöön kuuluvan lapsen pahoinpitely on poliisin mielestä ilmeisesti hyväksyttävää, mikäli koulun “femakkojohto” kieltää sellaista tapahtuneen. On käsittämätöntä, että poliisi on kiinnostunut tutkimaan netissä tapahtuvaa kirjoittelua, kun kaikki voimavarat tulisi käyttää pahoinpitelyrikosten selvittämiseen.

Suomessa poliittinen johto ja poliisi eivät pysty enää vaientamaan totuutta Kansalaisten Mediassa, sillä jatkuvasti avautuu uusia sivustoja, joiden pitäjät saavat ensikäden tietoa tapahtumista. Tapahtumista otetut videomateriaalit osoittavat selkeästi pahoinpitelijöiden röyhkeyden, vaikka he ovat saaneet kantaväestön verokertymän kautta usein ilmaisen ylöspidon, sekä koulutuksen. Valtavirtamedia on joutunut vakavasti korjaamaan uutisointiaan, sillä uskottavuus voidaan aina menettää, mutta sen takaisin saaminen kestää liian kauan kannattavuuden kannalta. Erityisesti MV-lehden lukijoiden määrä on ylittänyt jo perinteiset iltapäivälehdet, vaikka toimituksellisesti julkaisu on vielä hienosäätöä vailla. Kaikki MV-lehden vastaiset kampanjat ovat tuomittuja epäonnistumaan, sillä palvelimia on maailma täynnä ja lukijoita riittää. Julkaisuna Magneettimedia on erittäin luotettava käsitellen valtavirtamedian “unohtamia” aiheita. Magneettimedia ilmaisee lähdeaineistonsa aina näkyvästi!

Kansalaisten Media voittaa taistelun ainoana oikeana mediana myös Suomessa! Yle-vero on röyhkeintä riistoa tavalliselle kansalaiselle, sillä totuutta saat hakea jopa asiaohjelmista! Todellinen tutkiva journalismi on kuolemassa Euroopan Unionissa, sillä se on kiellettyä. Ei saa sanoa, että Kuninkaalla ei ole vaatteita!

 

Runo K. Kurko

puheenjohtaja