PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

234

SAATANAN TUNARIT

Presidentti Kekkonen käytti tarvittaessa hyvinkin voimakasta kieltä halutessaan sanoman menevän perille. Nykyisessä Suomessa voidaan esittää vakava kysymys, ovatko ministerien tehtäviä hoitavat henkilöt lainkaan tehtäviensä tasalla? Tiedustelun nimissä halutaan lainsäädännön avulla ryhtyä valvomaan tavallisia suomalaisia, vaikka “minkit ovat jo kanatarhassa”! Katsoessani ministeri Paula Risikon esiintymistä Eduskunnan kyselytunnilla sekä Ylen ykkösessä 21.4. vaikutelmaksi jäi ainoastaan ylivoimaista tehtäväänsä ylimielisesti puolustava ja jo parhaat päivänsä nähnyt nainen. Sisäministerin tehtävien hoitajina ovat naiset säännöllisesti epäonnistuneet, sillä miesvaltainen turvallisuuskoneisto, rajavartiosto ja poliisi syöttävät haluamaansa tietoa naiiveille toimialaministereille.

Pariisin viimeisin terrori-isku 20.4. osui suoraan poliiseihin ja iskussa kuoli yksi poliisi, sekä kaksi haavoittui. Iskun merkitystä ei voi vähätellä, sillä aseena käytettiin täysautomaattista Kalashnikov rynnäkkökivääriä! Terrori-iskun suorittanut Ranskan kansalainen Karim Cheufri oli istunut 15 vuoden tuomion yrittäessään surmata kaksi poliisia ja hän oli poliisin seurannassa, mutta miksi seuranta ei toiminut? Risikon puoluetoverin Alexander Stubbin mukaan maahanmuutto on rikkaus ja ilmeisesti myös Islam on rakkauden uskonto. Kansalaisten seuranta EU:n alueella ei tule koskemaan mahdollisia terroristeja, sillä he ovat poliitikkojen erityisessä suojeluksessa. Seuranta tulee koskemaan nimenomaan tavallisia kansalaisia! Suomessa poliisin ylin johto on hyvin tietoinen sotilas- ja poliisitaustan omaavista maahantunkeutujista, mutta ei tee mitään. Ilmeisesti ainoastaan odotellaan terrori-iskua, jotta myös ministerit presidentin johdolla voivat osoittaa myötätuntoa terrori-iskussa menehtyneiden puolesta. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että pakolaisstatuksella maahan otetut ovat erinomainen tekosyy rajoittaa tavallisten kansalaisten kansalais- ja perusoikeuksia, jotta poliisilla ja tiedusteluviranomaisilla olisi riittävästi valtuuksia ja töitä. Poliitikkojen epäloogisista toimista herää kysymys, eikö vastaanottokeskuksilla erinomaisen taloudellisen aseman hankkineet poliitikot ja heidän sukulaisensa/lähipiirinsä tulisi saattaa rikostutkinnan kohteiksi epäiltynä ”hädänalaisten ihmisten” aseman hyväksikäyttäjinä?

Hokemat, kuten “pelolle ei saa antaa valtaa” tai “sataprosenttista turvallisuutta ei voi taata” ja “meillä on keinot pysäyttää rekkaiskut” ovat ainoastaan tavallisen kansan yläpuolelle asettuneiden poliitikkojen itsensä pettämistä. Hallituksen tavoitteena olevan tiedustelulain kiireellisenä Eduskuntaan vieminen ja käsittely ilman Perustuslain vaatimaa kahden Eduskunnan käsittelyä ovat kiistatta törkeydessään ainutlaatuisia. Oikeusoppineiden valitseminen “yes” miesten joukosta on tullut maan tavaksi, jolloin kansalaisten oikeuksien loukkaaminen mahdollistetaan perustuslakivaliokunnan voimasuhteiden mukaisesti! Perussuomalaisille on tarjottu useaan otteeseen jo edellisen Eduskunnan aikana tehdä esitys Perustuslakituomioistuimen perustamisesta, mutta ilmeisesti turhaan. Nykyinen oikeusministeri Jari Lindström on kuin sokea pajukossa, aina osuu kun liikkuu. Voi vain hämmästellä sitä, millä perusteilla puolueet valitsevat ministerinsä.

Kansalaisten kannalta on käsittämätöntä, että sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeri Paula Risikko vaatii lisää paikkoja turvapaikan hakijoille, eli juuri niille henkilöille joiden todellista henkilöllisyyttä ei ole voitu etukäteen varmentaa ja jotka saattavat olla sotarikollisia. Poliisin valtuuksien lisääminen ei ole johtanut turvallisuuden lisääntymiseen missään Euroopassa, vaan päinvastoin. Niin kauan kun me hyväksymme sionististen pankkiirien ja miljardöörien, kuten George Soros toimet järkyttää maiden etnistä tasapainoa maahantunkeutujilla, niin olemme menettämässä yhteiskuntarauhan, kuten Ruotsissa on jo tapahtunut. Toimialaministerinä Paula Risikko tietää hyvin raiskausrikosten lisääntymisen maassamme ja on aivan turhaa selitellä, että se johtuu lainsäädännön muutoksista. Raiskaus on aina raiskaus, on se lyhytkestoinen tai pitkäkestoinen. Heteronaiset tietävät, että sukupuoliyhdyntää vapaaehtoisesti harjoittaessaan miehen kanssa, on eroa miehen nopeassa ja hitaassa laukeamisessa.

Ministeri Paula Risikon vastuulla on poliisin rekisterit, kuten kuuluisa Epri, joka on edelleen kokoelma heikoilla perusteilla sinne rekisteröidyistä henkilöistä. Vladimir Putinin rekisteröinti sinne ja vuoto rekisteröinnistä on edelleen julkisesti käsittelemättä, vaikka kyseessä on toisen valtion päämiestä pahasti loukkaava tieto. Paula Risikon alaisilla Asehallintoyksikössä on käsittämätön intressi kehittää esitutkinnan edellytyksiä täyttäviä “aserikoksia”, vaikka useimmissa tapauksissa kyseessä ei ole lainkaan rikos, ei edes rikkomus. Rahaa palaa ja viattomat ovat epäiltyinä. Merkittävin virheellinen rekisteri on Ampuma-aserekisteri, minkä tiedot ovat perusteena väärille luvuille luvallisten ampuma-aseiden määristä Suomessa. Ministerinä Paula Risikon tulisi tehdä asiasta johtopäätökset ja erota. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen asema on myös mielenkiintoinen, sillä hän ei ole julkisesti ottanut kantaa evankelisluterilaisen kirkon edustajien toimiin haitata ja estää poliisin toimia!

 
Runo K. Kurko

puheenjohtaja