PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

84

HARHAAN JOHDETTU KANSALAINEN

Saat mitä tilaat, on ollut perussuomalaisten äänestäjille suunnattu hokema, mikä on kääntynyt esittäjäänsä vastaan. Terrorismin lisääntyessä lähialueillamme ja laittomasti maassamme loisivien ”partalapsosten” mielenosoitukset ovat osoituksena yhteiskuntarauhan vakavasta järkkymisestä. Ruotsissa perjantaina 7.4.2017 tapahtunut terrori-isku Tukholman ydinkeskustassa toi jälleen esille poliitikkojen kaksinaamaisen suhtautumisen useita ihmishenkiä vaatineeseen iskuun. Iskun jälkeen Ruotsissa poliitikkojen turvaamiseksi tehtiin mittavia toimia ja erityisesti johtavassa asemassa olevia viranomaisia kehotettiin siirtymään turvatiloihin. Suomessa maahantunkeutujien kutsuja pääministeri Juha Sipilä osoitti jälleen tunteettomuutensa tavallisten kansalaisten kärsimyksiä kohtaan toteamalla, että “tämän kaltaiset teot ovat aina yllätyksiä”, eli valheellista unelmaa ei saa arvostella.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen ainutlaatuista viisautta kuvaa se, että hän toteaa olevan mahdotonta saavuttaa 100 prosenttista turvallisuutta. Kolehmaisen esittämä väite, että Suomen poliisilla on keinot pysäyttää raskaalla ajoneuvolla tapahtuva isku on todella mielenkiintoinen, sillä ilmeisesti poliisille on jaettu kertakäyttösinkoja tai hankittu raskaita kiihdytysrekkoja. On turha kuvitella, että Suomen kansa on niin tyhmä, että uskoo tilanteen Suomessa olevan poliisin hallinnassa, kun tuhannet laittomasti maassa oleilevat saavat pitää avoimia leirejä kaupunkien keskustoissa. Poliisilla ei ole minkäänlaisia valmiuksia iskun tapahduttua tehdä muuta kuin laskea ruumiita ja yrittää saada terrori-iskun tekijä/tekijät kiinni. Poliisi on uudelleen organisoinnin jälkeen menettämässä olennaisen tärkeän teknisen rikostutkinnan, sillä rikospoliisin alistaminen järjestyspoliisille on samankaltainen virhe kuin Liikkuvan Poliisin lakkauttaminen oli Mikko Paateron toimesta!

On valitettavaa kantasuomalaisten kannalta, että poliitikot hokevat “pelolle ei saa antaa sijaa” ja samaan aikaan evankelisluterilaisen kirkon punahiuksinen pappi pyrkii estämään jopa poliisin toimintaa! Järjestetyt hyökkäykset maahantunkeutujien palautustehtävää tekeviä poliiseja vastaan ovat törkeydessään ainutlaatuisia, eikä mitään vastaavaa ole tehnyt Kolehmaisen pelkäämä “äärioikeisto”! Kuormaa purkava jakeluauto on erittäin helppo kaapata, samoin raskaan kaluston rekka taukopaikalta, joten poliisin tulisi aloittaa etninen seuranta ensimmäisenä, välttääkseen ajoneuvolla tehty terrori-isku. “Hiekkakansa” on suhteellisen helppo erottaa ulkonäöltään kantasuomalaisesta ja somali vielä helpompi, joten meillä yli viisisataa vuotta elänyt “kansallispukuinen” joukko on todellisuudessa hyvin marginaalinen ryhmä ongelmien aiheuttajana.

Ruotsin terrori-iskun jälkeen on syytä valmistautua myös Suomessa tapahtuvaan iskuun, jolloin vastuu iskusta kokonaisuudessaan tulee kaatumaan pääministeri Juha Sipilälle. Samalla poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen joutuu arvioimaan uudelleen Suomen poliisin aseman muuttuvassa tilanteessa. Eurooppa on joutunut George Soroksen Open Society järjestön toimien vuoksi ottamaan vastaan pakolaisina esiintyviä, mahdollisesti jopa terroristisiin rikoksiin syyllistyneitä miehiä satoja tuhansia, joten kantaväestö joutuu asemoimaan itsensä uuden tilanteen johdosta. Suomessa tilanne on kiristynyt vuoden 2015 invaasion jälkeen, mikä tulee johtamaan sisällissotaan myös Suomessa. Poliisi ei halua turvata kantasuomalaisen henkeä ja terveyttä, sillä kulttuurimarxismi on sdp:n Suomeen tuoma poliittinen ase. Suomessa on vielä miehiä, joiden kyky vastata väkivaltaan väkivallalla on todellinen ja silloin olemme verisessä sisällissodassa! Kostaminen koetun vääryyden vuoksi tulee tavaksi!

Jokaisen nettiä käyttävän kannattaa verrata suomalaisen ns. valtamedian uutisointia ulkomaisiin medioihin verrattuna kuten esimerkiksi Daily Mail ja Breitbart. Vertailu osoittautuu todella mielenkiintoiseksi ja esille nousee kysymys, kenen/keiden asialla todellisuudessa on suomalainen ns. valtamedia kuten verovaroin ylläpidetty Yle joka on yksinomaan poliittinen toimija ja pyrkii aktiivisesti yksipuoleiseen kansalaisten mielipiteen muokkaukseen. Kenenkään ei kannata luottaa suomalaiseen valtamediaan kritiikittä!

Kuntavaalien tulos tulee olemaan todella mielenkiintoinen, sillä tulos antaa selkeän kuvan siitä, haluaako Suomen kansa edelleen kulttuurimarxistisen klikin hallitsevan Suomea. Britannian kansan valitsema tie Brexitiin on varoitus EU:ta hallitsevalle Komissiolle, sillä Puola ja Unkari ovat jo tiellä kohti eroa sairaasta pankkien johtamasta unionista. Pankkien harjoittama kiristys on johtanut Kreikan suoritustilaan, eikä Kreikka kestä enää lisääntyvää pakolaisten läpikulkua muualle Eurooppaan. On aika sotilasjuntille Euroopassa, sillä EU:n johto on pahempi kuin Neuvostoliiton politbyroo aikanaan. Demokratia ei ole Euroopassa esillä muissa yhteyksissä, kuin ainoastaan juhlapuheissa! Kun demokratia on kriisissä, silloin on valta siirrettävä sotilasjuntalle ja Euroopan alueella olevat laittomat tulijat internoitava lähetettäväksi takaisin lähtömaihinsa. On ilmeistä, että valmistautumien kohti kolmatta maailmansotaa on todellisuutta!

 

Runo K. Kurko

puheenjohtaja