PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

24

POLIISIHALLITUS SENSUURIVIRANOMAISENA

Poliisihallituksessa on unohdettu tärkein, eli julkisen vallan tulee perustua aina lakiin! Suomen Perustuslain § 7, § 10 ja § 22 ovat sellaisia, joiden tulee olla Pohan tiedossa ja niitä tulee noudattaa kaikkia Suomen kansalaisia koskevina. Pohan aloittama “vihapuheen” vastainen tehostettu kampanja ei perustu Suomen lakiin, sillä lakimme ei tunne käsitettä vihapuhe. Kulttuurimarxismin nimissä Poliisihallitus voi pyrkiä kieltämään Kansalaisten Median toimintaa ja kehitellä esitutkintaan soveltuvia rikosnimikkeitä, mutta ne ovat lakiin perustumattomia. Kansalaisten Media on tullut jäädäkseen ja se tulee syrjäyttämään valheelliseen ja/tai vajavaiseen uutisointiin perustuvan valtamedian.

Julkisella paikalla voi kuvata tai videoida mielenkiintoiseksi katsomiaan tapahtumia ilman, että kuvausta voidaan estää. Pohan ottama kielteinen kanta poliisin joutumisesta videoinnin kohteeksi on virheellinen, sillä myös poliisi saa videoida liikenteessä ja myös oman turvallisuutensa vuoksi henkilökohtainen videointiväline on tarpeellinen. Kansalainen on oman oikeudellisen asemansa vuoksi oikeutettu kuvaamaan asuntoaan tai ajoneuvoaan tarkastavaa poliisimiestä sekä kotietsinnän ollessa kyseessä kutsumaan myös todistajan paikalle. Videointivälineiden yleistyminen on auttanut selvittämään erityisesti USA:ssa poliisin aseen käyttöön liittyviä tilanteita ja johtaneet myös useisiin syytteisiin kuolemaan johtaneissa tapauksissa.

Sosiaalinen media on erityisesti ns. virallisen valtamedian hampaissa ja siksi myös Pohan johto on ryhtynyt toimenpiteisiin estääkseen todellisen tiedon leviämistä kansalaisten keskuuteen! Hämmästyttävintä Pohan toiminnassa on se, että avoimesti USA:n propaganda-aseen vaikutuspiirissä olevana, Pohan johto on ilmeisen tietämätön siitä, että USA:n perustuslaki suojaa täydellisesti sananvapautta, eikä USA:ssa tunneta “vihapuhetta”, mutta “viharikos” kyllä! Selvittääkseni pitkän virkauran tehneiltä juristeilta “vihapuheen” merkitystä, niin yksinkertainen toteamus oli, missä lakipykälässä määritellään “vihapuhe”? Vastausta on turha odottaa, sillä Poha on jo aselakien valmistelujen yhteydessä osoittanut, että se valmistelee lait, vie ne Eduskuntaan, säädättää ne omien kansanedustajiensa avulla voimaan ja toimii toimivaltaisena viranomaisena aseiden poisottajana!

Pohan valta osoittaa, että demokratian perusteiden ymmärtäminen ei kuulu poliisin koulutukseen. Kansalaisten oikeuksien loukkaaminen on mahdollista niin kauan kun Poliisihallitus on demokraattisen valvonnan ulkopuolella. Poliisin toimintaa seurataan nykyisin hyvin tarkasti kaikkialla Suomessa, sillä poliisin haluttomuus toimia kantasuomalaisten ja todellisten veronmaksajien poliisina on osoittautunut valitettavasti maan tavaksi! Poliisin kyky käsitellä asianmukaisesti maassa laittomasti oleilevia hyväkuntoisia nuoria miehiä on osoittautunut heikoksi. Maassa laittomasti oleileva henkilö käskyttää poliisia tilanteessa, jossa on kymmeniä silminnäkijöitä ja koko tilanne tulee ohikulkijan videoimaksi. Käsittämätöntä röyhkeyttä osoittaa tilanteessa käskyttänyt irakilaismies tehdessään ilmoituksen poliisille videoijan suorittamasta kunnianloukkauksesta.

Mikäli Poliisihallituksen pyrkimyksenä on Suomen islamisaatio, niin poliisin käännyttäminen on aloitettava nopeasti, sillä konflikti kantasuomalaisten ja Islamia tunnustavien välillä lähenee taloudellisen tilanteen heikentyessä maassamme. Pienet vihreät miehet eivät ole ongelma, vaan Irakissa, Somaliassa ja Afganistanissa sotilas- tai poliisikoulutuksen saaneet maahamme tunkeutuneet, pakolaisina esiintyneet nuoret ja hyväkuntoiset miehet. Suomessa on jo tällä hetkellä asekuntoisia somalimiehiä lähes prikaatin verran ja Irakista tulleita sunnimuslimeja ainakin kaksi prikaatia, eikä aseiden saaminen näille tule olemaan ongelma, sillä asevarikot ovat huonosti suojattuja. Poliisihallituksen on syytä tutustua Isisin tekemiin teloitusvideoihin, ymmärtääkseen Sharia-lain velvoittavuuden vääräuskoisten tappamisesta. Totuus paljastuu viimeistään silloin, kun ensimmäinen suuri terroriteko suoritetaan Helsingin keskustassa! Onneksemme Suomessa on varastoituna riittävästi arkkuja kaikille uhreille ja terroristeille.

 

Runo K. Kurko

puheenjohtaja