PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

5.11

 

ASEOIKEUS JA UUSI MAAILMANJÄRJESTYS

Aseoikeuden rajoittaminen on Euroopassa aina yhdistetty sosiaalidemokraatteihin, mikä tulkinta on perustunut sosialistien haluun rajoittaa aseen kannon oikeuden ainoastaan viranomaisille. Toisen Maailmansodan jälkeen Eurooppa jakaantui selkeimmin kahteen blokkiin, jolloin läntisessä Euroopassa aseoikeus rajoitettuna voitiin hyväksyä valtion turvallisuuden kannalta myönteisenä asiana. Reservin harjoittautuminen edellyttää aseiden käsittelyn taitoa, samoin metsästys, mutta reservin alasajo ja ammattiarmeijaan siirtyminen useimmissa Euroopan maissa johti reservin merkityksen vähenemiseen. Poliittinen eliitti on USA:ssa ja Euroopassa peloissaan aseistetusta kansasta, mikä on johtanut maailmanlaajuiseen pienaseiden vastaiseen kampanjointiin.

Uuden Maailmanjärjestyksen takana olevat voimat omistavat yli 90 % maailman nettovarallisuudesta ja hallitsevat aseteollisuutta omistamiensa rahoituslaitosten kautta. Aseteollisuutta käytetään sisällissotiin ja hallitusten kaatamiseen, missä toimessa erityisesti USA on kunnostautunut vuoden 1991 jälkeen, eli Uuden Maailmanjärjestyksen julistamisesta lähtien. Kaksikymmentäviisi vuotta hallitusten kaatamisia, sisällissotia ja terrorismin tukemista, sitä on USA:n johtama toiminta. Miljardien dollarien ja eurojen käyttäminen kaaoksen aikaan saamiseksi on Uuden Maailmanjärjestyksen mestarillisia tuloksia. Poliittinen eliitti Suomessa on kokoomuksen johdolla lähtenyt USA.n johtamaan maailman rauhantilan järkyttämiseen, ymmärtämättä oman maansa historiaa ja asemaa!

Euroopassa aseoikeuden menettäminen voidaan hyvin helposti toteuttaa, käyttämällä mediaa hyväksi. Kukaan ei uskalla julkisesti kysyä Suomessa, mistä Daeshin/Isisin terroristit ovat saaneet Tov-panssaritorjuntaohjuksia, ilmatorjuntaohjuksia ja miljoonia käsiaseiden patruunoita, sekä amerikkalaisia M/16 rynnäkkökivääreitä. Mosulin valtaukseen liittyvissä taisteluissa on jäänyt Irakin armeijan käsiin terroristien asevarastoja, joiden aseiden alkuperä on todettu olevan USA:n lentopudotuksina toimittamia! USA:n johtaman liittoutuman koneilla on myös tuettu ilmaiskuilla terroristeja. Aseoikeuden rajoittaminen Suomessa ei vähennä terroristien mahdollisuuksia saada aseita, sillä USA on maailman merkittävin terroristien aseistaja!

Suomessa kokoomus on saanut hallituspuolueet keskustan ja perussuomalaiset hyväksymään Suomen edun vastaiset sopimukset USA:n ja Britannian kanssa. Historiasta voimme todentaa Britannian Churchillin ja USA:n Rooseveltin käsitykset Suomen arvosta itsenäisenä valtiona! Aseoikeus Suomessa merkitsee mahdollisuutta pysäyttää terroristien yritykset esim. maakuntajoukkoihin kuuluvilla reserviläisillä, joten aseoikeudella on laajakantoisia vaikutuksia yleiseen turvallisuuteen ja järjestykseen. Suomi on pinta-alaltaan suuri maa ja ainoastaan suomalainen pystyy puolustamaan omaa isänmaataan tarvittavalla oveluudella. Neuvostoliiton marsalkat Zukov ja Malinovski arvostivat suomalaisten kovuutta ja julmuutta, joten aseoikeuden säilyminen on ainoa keino pitää myös eliitti kuuliaisena Suomen lipulle!

 

Runo K. Kurko
puheenjohtaja