PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

30.10

 

SUOMALAINEN VALHEIDEN VERKOSSA

Suomen hallitus on kaikissa toimissaan osoittanut palvelevansa ainoastaan USA:ta johtavan pankkieliitin etua. Suomen kansallinen etu on täydellisesti unohdettu ja kansalaisten kiinnostus Suomessa tapahtuvaan kielteiseen talouden kehitykseen on peitelty mediassa Irakin, sekä Syyrian sodan kuvauksilla. Tiedonvälityksen amerikkalaistuminen on johtamassa kestämättömään tilanteeseen, sillä Internet mahdollistaa ajantasaisen tosiasioihin perustuvan tiedonvälityksen seuraamisen. Suomalainen keskustelu aseviennistä on pateettinen yritys jälleen kerran tuoda esille Suomen mahdolliset rikkomukset kansainvälisiä sopimuksia vastaan. USA:n toimet terroristien kouluttamisessa ja aseistamisessa Irakissa, Afganistanissa, sekä Syyriassa, eivät herätä keskustelua edes Erkki Tuomiojassa seuraajineen.

Inhimillisen hädän kuvaaminen tiedotusvälineissä on Vietnamin sodan jälkeen tullut jäädäkseen! Toisen Maailmansodan terroripommitukset Englannin ja USA:n toimesta Saksan väkirikkaisiin kaupunkeihin Berliini, Hampuri, Düsseldorf, sekä Dresden halutaan unohtaa. USA:n ilmavoimien tuhoiskut Pariisin työläisten kortteleihin ja Monte Cassinon luostarin pommittaminen ovat historiaa tuntemattomille suomalaisille politiikoille liian kaukaisia asioita. Jugoslavian hajoamissodan aikana USA:n pommitukset siviilikohteisiin olivat verrattavissa Aavikkomyrskyn aikana Irakin siviilikohteiden pommituksille. Suomalaisten ministerien silmät ovat suljettuja, erityisesti ulkoministeri Soini ja pääministeri Sipilä ovat osoittaneet todellista kristillistä rakkautta Syyrian kristittyjä kohtaan, hyväksyessään USA:n terroripommitukset.

Suomi ei ole antanut tukea kurdien oman valtion perustamiselle, sillä se on USA:n, Israelin ja Turkin edun vastaista! Peshmerga taistelijat ovat tehokkaasti edenneet Mosulin vapauttamiseen käytävässä taistelussa, sillä kurdit edustavat maltillista Islamia, ollen ehkä ainoa todella länsimaisen elämäntylin hyväksyvä ryhmä Lähi-Idässä. Irakin ja Syyrian taisteluissa Daesh/Isis on järjestelmällisesti kiduttanut ennen surmaamista siviilejä, mutta asia ei näytä kiinnostavan lestadiolaista Sipilää lainkaan. Keskustan kansanedustajista on lähes puolet lestadiolaisia tai läheisesti heihin liittyviä, kuitenkin hallituspuolueen edustajina he eivät halua tuoda esille Daeshin raakuuksia, sillä ilmeisesti heidän käsityksensä mukaan puolueen puheenjohtaja Sipilä hoitaa asiat Jumalan kanssa.

Mosulin taisteluista suomalainen media ei ole kertonut sitä, että USA on suunnitellut käytävää Mosulin eteläpuolelle, jotta Daeshin teroristit voisivat siirtyä Syyriaan turvallisesti. Daeshin naispuoleisia itsemurhapommittajia kouluttanut, sekä johtanut Abu Mu´taz Qahtani on paennut Mosulista, mukanaan Daeshin rahavaroja useita miljoonia dollareita. Qahtanin mukana tiedetään olevan saksalainen naisterroristi, joka on värvännyt Euroopasta kymmeniä itsemurhapommittajia, jihadismin hyväsyneistä maahanmuuttajista. Aleppon taistelujen kiihtyessä ovat Al Nusran terroristit ryhtyneet tappamaan Syyrian hallituksen ja venäläisten turvaaman käytävän kautta pakenevia siviilejä! Tarkka-ampujat ovat käyttäneet USA:n toimttamia Steyr SSG tarkkuuskiväärejä, sekä samasta lähteestä saatuja Dragunov-kiväärejä! Siviilien järjestelmällisestä surmaamisesta Al Nusran toimesta ei kerro suomalainen media mitään!

USA ja Israel ovat saavuttaneet tavoitteensa, eli aikaisemmin maltilliset ja rauhalliset arabi-valtiot on asetettu kaaoksen tilaan. Libya on erinomainen esimerkki USA:n johtaman operaation aiheuttamista suunnattomista tuhoista, minkä seurauksena surmattiin Benghasissa USA:n suurlähettiläs Stevens henkivartioineen. Libyan kaaoksen pääarkkitehtejä on presidenttiehdokas Hillary Clinton, joka on ehdottanut Julius Assagnen murhaamista amerikkalaisen lennokin avulla! Murhanhimoiset naiset ovat vaarallisempia kuin miehet koskaan, siitä erinomaisena esimerkkinä Baader-Meinhof terroristit, Ulrike Meinhof ja Gudrun Ensslin. On syytä muistaa myös spartakistien murhanhimoinen Rosa Luxemburg Berliinissä 1919. Suomessa “suvaitsevaisten” naisten joukossa on myös mahdollisia terroristeja, sillä niin väkivaltaa uhkuvia ovat puheet kansallismielisiä suomalaisia vastaan. Politiikot Suomessa, herätkää, sillä seuraava askel on sisällissodat Euroopassa tai III Maailmansota!

 

Runo K. Kurko
puheenjohtaja