PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA

Jun_Sip_Niin_King

KUNINKAALLA EI OLE VAATTEITA

Sivistyneistönä itseään pitävät ihmiset Euroopan Unionin alueella ovat unohtaneet olevansa aikanaan merkittävien sivistyskansojen jälkeläisiä, joiden tulisi vaalia kristillisiä arvoja ja etnistä alkuperäänsä. Pakolaisina esiintyvien elintasopakolaisten vyöry Eurooppaan on tuhoamassa eurooppalaisen kulttuurin ja sananvapauden, sillä totuudesta halutaan vaieta, eli Euroopan tuhosta. Pieni Suomi on etnisesti ja kielellisesti hyvin erityislaatuinen alue Euroopan suorastaan arktisella alueella ja suomalaisen kulttuurin, sekä identiteetin tuhoaminen onnistuu hyvin helposti maahantunkeutujien syntyvyyden avulla. Poliittiset toimijat Suomessa ovat sokaisseet itsensä EU:n Komission esittämien valheiden ja lupausten vuoksi!

Sananvapaus on EU:n alueella huomattavasti rajoittuneempaa kuin esimerkiksi Turkissa, sillä Turkissa saa edelleen kutsua neekeriä neekeriksi ja kristittyä koiraksi, loukkaamatta koiraa! Turkissa on ainoastaan kielletty arvostelemasta presidentti Erdogania ja hänen politiikkaansa. Suomessa valtamedia pyrkii ohjaamaan politiikkoja ja on siinä erittäin hyvin onnistunut. On tärkeää muistaa, että todellinen ja ainoa rasistinen rikos tapahtui vuonna 2003 asema-aukiolla, kahden Somaliasta kotoisin olevan miehen pahoinpideltyä taksijonossa olleen Suomen puolustusvoimain yliluutnantin hengiltä. Suoraselkäinen suomalainen mies, kansanedustaja Toni Halme piti asiasta Suomen Eduskunnassa puheen, mikä on edelleen ajankohtainen, sillä kyseessä ollut teko oli selkeästi rasistinen!

Sosiaalinen media on johtanut valtamedian tilanteeseen, jolloin se puolustautuu valheilla ja tekaistuilla jutuilla, hyvä esimerkki kahden rangaistun suomalaisen tappelu asema-aukiolla syyskuussa. Ennen tarkkojen oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen tuloksien valmistumista, on ryhmä politiikkoja valmis marssimaan sananvapuden rajoittamisen puolesta väkivaltaa vastaan. Mielenkiintoisinta asiassa on se, että vasemmiston naamioituminen ja väkivalta poliisia kohtaan on ilmeisesti eliitin hyväksymää “poliittista” toimintaa! Suomalainen sanonta “valheella on lyhyet jäljet”, soveltuu erinomaisesti suomalaiseen poliittiseen liturgiaan.

Sananvapautta rajoittamalla rasisimia vastaan ei ole europpalaisten arvojen mukainen tulkinta, mutta Suomessa se on poliittisen johdon epätoivoinen yritys padota ja rajoittaa vapaata kansalaismielipidettä. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on valitettavasti mennyt valtavirran mukana ja ei voi välttyä vaikutelmalta, että presidentin kansliassa on varsin kookas “myyrä”, sillä kaikki presidentin esilletulot rasismia koskevissa keskusteluissa eivät voi olla 50-luvulla koulujaan käyneen suomalaisen oivaltamia. Neekeri sana Suomen kielessä ei ole halventava merkitykseltään, joten ainoastaan USA:ssa sana “nigger” on ymmärretty halventavaksi. Suomalaista saa nimitellä jauhonaamaksi tai pottunenäksi ja sellaista nimittelyä vastaan ei kukaan marssi.

On ainoastaan ajan kysymys, milloin suomalainen poliisi kentällä ymmärtää, että samalla tavalla kuin Ranskassa ja Ruotsissa, poliisia tulevat kohtelemaan arabit ainoastaan valkoisina vihollisina, jolloin kurkun leikkaaminen on seuraava askel. Herääminen siihen tosiasiaan, että “Kuninkaalla ei ole vaatteita”, lähenee Suomessa, jolloin enemmistö kantaväestöstä on taloudellisen ahdingon vuoksi saanut tarpeekseen Alexander Stubbin tapaisten politiikkojen sanonnoista “maahanmuutto on rikkaus”! Työllistyminen on jo nyt Suomessa nuorille vaikeampaa kuin koskaan ja keski-iässä olevat hyvin koulutetut ovat työttömyysjonoissa. Millä tavoin maahantunkeutujat ovat tuoneet monikulttuurisuuden ja ahkeruun avulla suomalaisille työtä, sekä hyvinvointia? On aika herätä, Suomi on isänmaamme!

 

Runo K. Kurko
puheenjohtaja