OIKEAN EHDOKKAAN VALINTA

Valintansa tehneet suomalaiset ovat äänestäneet jo ennakkoon, ainoastaan vaalipäivään ovat äänestämisen jättäneet epätietoiset ihmiset ja perinteisesti viime hetkellä äänestäneet. Aseluvanhaltijoiden ehdoton suosikki on Jussi Halla-aho, samoin maahanmuuttokriittisten, joten voimme odottaa todellista äänikuningasta Jussi Halla-ahosta. Keskustan äänestäjät ovat edelleen epätietoisia siitä, mikä on puolueen linja liittovaltiokehityksen tukemisessa, jolloin ääniharavaksi saattaa jälleen osoittautua Paavo Väyrynen.

Kokoomuksen äänestäjät ovat unionin kannattajia, joten ääniharava on Alexander Stubb. Kansainvälisyyttä edustava Stubb on tavallisille suomalaisille ainoastaan urheilullisuutensa ja twiittiensä vuoksi tunnettu. Varsinaista arvostusta politiikkona ja neuvottelijana on Stubbin vaikea saavuttaa muualla kuin omiensa keskuudessa. Sdp:n osalta vaalit tulivat huonoon aikaan, sillä Jaakonsaari on jo iäkäs politiikkona ja muut ovat lähinnä kakkossarjaa. Vasemmistoliitto voi ainoastaan toivoa Kyllösen läpimenoa, muiden äänestäminen on hukkaan heitetty ääni. Suoranainen ihme olisi kd:n Päivi Räsäsen läpimeno, niin huonosti on ministerinsalkku ollut käsissä.

Muutos suomalaisten itsemääräämisoikeuden palauttamiseen voidaan saavuttaa ainoastaan  Eu- ja eurokriitisten voimien yhteistyöllä ja vaalivoitolla parlamentissa.
Käy antamassa äänesi suomalaisten menestykselle – perussuomalaiselle!

NRA ry Hallitus